Want your
own Fotopage?








 
SyaNa & SyaRuL

By: syana said

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Friday, 17-Jul-2020 08:48 Email | Share | | Bookmark
Moved



Kedai saya telah dipindahkan ke http://syanasgallery.blogspot.com

Moh beramai2 jenguk kedai saya


Monday, 1-Dec-2008 02:04 Email | Share | | Bookmark
~Dating di Tasik~

layan la ye pic ni..











Monday, 1-Dec-2008 01:27 Email | Share | | Bookmark
~Kenduri @ Gopeng, Perak~

Sabtu 29/11 aku & family gi wedding makcik ku..hubby tak ikot sbb dia kt kg
so daku sorg2 ler
bertolak kul 11pg smp sana dlm kul 1ptg
smp2 teros mkn..laporr wey
so layan la pic ni ye

di hway


aku & sofea di meja mkn..


mummy sofea



ni la panten..yg panten pompuan tu mak sedara sye..





me & phira











bubye..nk blk da..



time blk tu jem pas hentian tapah..lama gak bertapa dlm kete..ghupenye ade xcident bas terbalik
tgk berita blk tu 2 parah (drebar & assistant dia)


Tuesday, 11-Nov-2008 10:15 Email | Share | | Bookmark
Hi-Tea with Mama

8/11 aku teman mama hi-te ke sini...





so ni gambo makanan..meh cuci mata ye














siap dpt door gift



belon tu dia ni la yg tiup..utk budak je benor nye..



sedap sore dorg ni..diorg dtg nyanyi kt tiap2 meja



selamat petang cikgu


aku & mama



Tuesday, 11-Nov-2008 07:15 Email | Share | | Bookmark
Lunch Date PCM @ Bangsar

pada jumaat 7/11 aku & kengkawan PCM dating kt sini....




layaan ape yg kitorg mkn


black pepper chicken utk eryn & ratu


black pepper steak utk kimmi,syana & mamamanja


kim mkn spaghetti bolognaise

ape aktiviti kitorg pas mkn?? ade sesi ni plak

car boot sales..kekekeee..




[color=blue]Dari kiri kanan sampai ke bonet la keta syana kena kopak…hahah nasib tak terlerai myV dier heeh




Antara aksi2 atau adegan rombongan cik Ratu membeli belah.. :twisted:

mamamanja:Uihhh .. 8O lawa beg ni….ratu: dah lawa beli je ler kang termimpi2 pulak ..alang2 amik ler 4 biji kompen syana kasik diskaun layazzzz punyerr. :thumbsup: ..eheheheh



Eryn: ahaaa…aku dpt dah…..Ratu: weh cun tuuuu
Mama: ish ish ni dia balut tak bg aku bukak ka apa nie….



Hah baca dulu tag dier…diperbuat dr kulit haiwan yg disembelih yakni yg halal dimakan…ah sudah!!! hah buleh le tu..dak kate kulit kebau pendek…ah selamat nie….eheheheh




thanks ye korg sudi soping kt kedai aku



ni wajah2 yg berdating itu ari



p/s: ayat2 di atas tu kim_baizura yg reka..aku copy paste jek
[/color]


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net